Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук.
Компютри, монитори, лаптопи втора употреба на едро и дребно
Обща информация за програмата MAR

Обща информация за програмата Microsoft Authorized Refurbisher (MAR)

 

Microsoft Certificate MAR е програма на Microsoft за лицензиране на обновени компютри и лаптопи. Програмата е насочена към големи фирми в бизнеса с обновени компютри, които реализират за година над 20 000 компютъра и/или лаптопа с лицензирана операционна система на Microsoft.

ИТР България е дружество с годишен стокооборот от над 50 000 обновени настолни и преносими компютри и още толкова други обновени продуктови единици (монитори, хардуер и др.), което прави дружеството предпочитан партньор от Microsoft за пазара на обновени компютри в България.

 
ИТР България има строго регламентиран и сертифициран процес по обновяване на продуктите си, като се стреми да поддържа висок стандарт на качеството им. Като Microsoft Authorized Refurbisher ИТР България ще може да гарантира още по-високо качество на предлаганите компютърни системи с възможността за предварително инсталирани операционна система, офис пакет, антивирусен софтуер и др. Така всеки наш клиент ще има възможност да получи качествено компютърно оборудване от производители, които са лидери в сектора, заедно с предварително инсталирана операционна система на Microsoft и то на невероятно приемлива цена. С ИТР България и Microsoft вие можете да бъдете спокойни за сигурността и програмната осигуреност на Вашия бизнес и то срещу минимални инвестиции.

 

 

BG | EN