Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук.
Компютри, монитори, лаптопи втора употреба на едро и дребно

[ 13 Август 2019 ]12 месеца гаранция за RAM памети и SSD дисковеНие от ИТР България винаги сме се...

[ 19 Май 2016 ]Започнете работа с новия Microsoft Office 2016 Microsoft Office 2016 стартира на 22 септември 2015 г.,...

[ 18 Май 2016 ]Windows 10 е вече наличен и за обновена компютърна техника!Това не е ъпгрейд, а пълен OEM лиценз на Windows 10...

[ 16 Юни 2015 ]12 месеца гаранция за всички продукти с WindowsНие от ИТР България винаги сме се стремели...

архив новини

ИТР България е официален Microsoft Refurbisher

 

Програмата на Microsoft е свързана с издаването на лицензи за Windows XP OEM на компютри втора употреба. По този начин всеки клиент има възможност да закупи от IT Remarketing Bulgaria, която е официален партньор на Microsoft по тази програма, лиценз за Windows XP Home или Professional заедно с компютър или лаптоп втора употреба на цена в пъти по-ниска от съответния продукт за нов компютър. Възползвайки се от новата програма на Microsoft, освен че ще използвате качествени употрeбявани компютри от производители, които са лидери в IT сектора, като Dell, IBM, Fujitsu Siemens Computers, HP и др., Вие ще имате възможността да придобиете и оригинален  Microsoft Windows XP продукт заедно с цялата необходима линцензна документация за да може Вашият бизнес да работи оптимално и сигурно.
За повече информация относно легален Windows погледнете тази статия. 

Програмата на Microsoft е свързана с издаването на лицензи за Windows XP OEM на компютри втора употреба. По този начин всеки клиент има възможност да закупи от ITR Bulgaria, която е официален партньор на Microsoft по тази програма, лиценз за Windows XP Home или Professional заедно с компютър или лаптоп втора употреба на цена в пъти по-ниска от съответния продукт за нов компютър. Възползвайки се от новата програма на Microsoft, освен че ще използвате качествени употрeбявани компютри от производители, които са лидери в IT сектора, като Dell, IBM, Fujitsu Siemens Computers, HP и др., Вие ще имате възможността да придобиете и оригинален Microsoft Windows XP продукт заедно с цялата необходима линцензна документация за да може Вашият бизнес да работи оптимално и сигурно.

 

 

 

 

BG | EN