Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук.
Компютри, монитори, лаптопи втора употреба на едро и дребно

[ 13 Август 2019 ]12 месеца гаранция за RAM памети и SSD дисковеНие от ИТР България винаги сме се...

[ 19 Май 2016 ]Започнете работа с новия Microsoft Office 2016 Microsoft Office 2016 стартира на 22 септември 2015 г.,...

[ 18 Май 2016 ]Windows 10 е вече наличен и за обновена компютърна техника!Това не е ъпгрейд, а пълен OEM лиценз на Windows 10...

[ 16 Юни 2015 ]12 месеца гаранция за всички продукти с WindowsНие от ИТР България винаги сме се стремели...

архив новини

ITR Bulgaria с награда WW Exceptional marketing


ИТР България с награда за изключителни маркетингови практики на годишната среща на MAR партньорите, провела се на 17-ти април 2015 г. в Ню Йорк

ИТР България е горда да оповести, че спечели годишната награда за изключителен маркетинг на срещата на MAR партньорите за 2015 година в Ню Йорк.

Компанията ни е удостоена сред най-добрите партньори на Майкрософт в сферата, демонстрирайки превъзходство в маркетинга и въвеждането на Майкрософт-базирани потребителски решения.

Наградите на Майкрософт се връчват на партньорите на локално ниво, демонстрирали бизнес превъзходство в предоставянето на обновени Майкрософт-решения на множество потребители за изминалата година.

Тази награда е признание за успеха на ИТР България в ефективната им работа с локалния офис на Майкрософт, демонстрирайки нововъведения и бизнес успехи, удовлетворявайки настоящите и печелейки нови клиенти.

„Ние сме горди да признаем заслугите на ИТР България за най-добри MAR маркетингови практики в световен мащаб за 2015 година.“ – каза Шон Никълсон, собственик на световната програма за обновяване в корпорация Майкрософт.


„ИТР България се представи на високо ниво пред нашите общи потребители и е изключителен пример за превъзходство сред нашите най-добри Майкрософт партньори.“

 

 

 

 

BG | EN