Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук.
Компютри, монитори, лаптопи втора употреба на едро и дребно
Реквизити

Задължителни реквизити, които трябва да притежава един обновен компютър, за да бъде легален лицензът за операционната му система по програмата MAR  

 

 

Това, че Вашият компютър или лаптоп има залепен стикер (Certificate of authenticity - COA) за определена операционна система, не гарантира, че притежавате лиценз за използването й. За да сте сигурни, че използвате легален софтуерен продукт от Microsoft, то трябва да притежавате всеки един от следните реквизити:

 

 

  •  Оригинален Microsoft COA стикер, залепен на обновения компютър или лаптоп, на който е изписан видът на операционната система, която е инсталирана по програмата MAR:

COA Sticker

COA Sticker с бранда на ИТР България

     

  • Счетоводни документи, удостоверяващи придобиването на обновения компютър и съответния софтуерен продукт (Фактура, Касова бележка и т.н.) 

 Document

Много важен момент е всички изброени реквизити да отговарят на софтуера, който е инсталиран. Само когато притежавате всички реквизити, можете да сте сигурни, че използваната от Вас операционна система е легална.

Всеки един от горепосочените елементи е задължителен и липсата на който и да е от тях прави лиценза НЕВАЛИДЕН.

ВАЖНО: Ако гореизложеното противоречи по някакъв начин или има някаква разлика с Общите условия на софтуера, който ползвате (End user license agreement – EULA), то трябва да се съобразите с Вашия продукт и неговите условия за ползване.

 

 

 

BG | EN