Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук.
Компютри, монитори, лаптопи втора употреба на едро и дребно

[ 13 Август 2019 ]12 месеца гаранция за RAM памети и SSD дисковеНие от ИТР България винаги сме се...

[ 19 Май 2016 ]Започнете работа с новия Microsoft Office 2016 Microsoft Office 2016 стартира на 22 септември 2015 г.,...

[ 18 Май 2016 ]Windows 10 е вече наличен и за обновена компютърна техника!Това не е ъпгрейд, а пълен OEM лиценз на Windows 10...

[ 16 Юни 2015 ]12 месеца гаранция за всички продукти с WindowsНие от ИТР България винаги сме се стремели...

архив новини

ИТР България се срещна със студенти в БСУ

 

“ИТР България” по покана на Център по информатика и технически науки при БСУ на 23.04.2010год. в зала:208 присъства на организирана среща със студенти и ръководството на учебното заведение. На срещата се дискутираха въпроси свързани с реализацията на студентите и изискванията на работотдателите към тях. 
Г-н Румен Иванов представител на “ИТР България”ООД  изрази готовността и подкрепата на представляваното от него дружество за съвместната работа с учебното заведение по отношение на реализацията на студентите, изявили се със своите научноизследователски разработки.

ИТР България по покана на Център по информатика и технически науки при БСУ на 23.04.2010год. в зала:208 присъства на организирана среща със студенти и ръководството на учебното заведение. На срещата се дискутираха въпроси свързани с реализацията на студентите и изискванията на работотдателите към тях. 

Г-н Румен Иванов представител на ИТР България изрази готовността и подкрепата на представляваното от него дружество за съвместната работа с учебното заведение по отношение на реализацията на студентите, изявили се със своите научноизследователски разработки.

НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ

 

 

 

 

 

BG | EN