Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук.
Компютри, монитори, лаптопи втора употреба на едро и дребно

[ 13 Август 2019 ]12 месеца гаранция за RAM памети и SSD дисковеНие от ИТР България винаги сме се...

[ 19 Май 2016 ]Започнете работа с новия Microsoft Office 2016 Microsoft Office 2016 стартира на 22 септември 2015 г.,...

[ 18 Май 2016 ]Windows 10 е вече наличен и за обновена компютърна техника!Това не е ъпгрейд, а пълен OEM лиценз на Windows 10...

[ 16 Юни 2015 ]12 месеца гаранция за всички продукти с WindowsНие от ИТР България винаги сме се стремели...

архив новини

ИТР България вече и с интернет магазин

ИТР България откри своя интернет магазин. На адрес  http://shop.itr.bg/ вие ще намерите голямо разнообразие от  компютри, монитори и лаптопи втора употреба, многоаксесоари и части за тях. Чрез лесна и бърза регистрация вие ще имате възможност да поръчвате маркова компютърна техника от лидерите в бранша като Dell, HP, IBM/Lenovo, Fujitsu Siemens Computers на достъпни за всеки цени, а приятният и иновативен интерфейс ще направи пазаруването лесно и приятно.  

Ако имате компютърна фирма и желаете да станете дилър на нашите продукти, можете чрез формата за регистрация да кандидатствате за дилър и след одобрение от нашия екип ще ви бъде дадено потребителско име и парола, с което ще можете да виждате директно цените с включената дилърска отстъпка.

 

Заповядайте в света на достъпните маркови компютри - http://shop.itr.bg/ 

 

 

 

 

 

BG | EN