0
Научи повече

Обновената маркова компютърна техника е подходяща и за Вас!

Обновена маркова бизнес компютърна техника

ИТР България е създадена през 2009 г. в гр. Бургас.

Обновената маркова компютърна техника, която предлагаме, е предназначена за бизнес цели, но е подходяща и за частни клиенти. Нашите клиенти и партньори могат да разчитат на нас, защото сме надеждни, компетентни, ефективни, почтени, последователни и отдадени.

Към интернет магазина
451,298
Продукта на склад

Оригинален софтуер на Microsoft

ИТР България е единственият MAR в България. Оторизирани сме с директен договор от Microsoft® да предлагаме обновени компютърни системи с предварително инсталиран софтуер на Microsoft®, предназначен както за бизнеса, така и за крайни потребители.

За повече инфрормация

Лаптопи

Разполагаме с големи количества обновени лаптопи и мобилни работни станции от марките HP, Dell, Lenovo, Fujitsu-Siemens, с разнообразие от размери на екрана и характеристики.

Към Лаптопи

Компютри

ИТР България може да Ви предостави огромно разнообразие от обновени маркови компютри и работни станции – с множество различни размери на кутията и параметри, в зависимост от Вашите нужди.

Към Настолни компютри

Монитори

Вижте нашата богата гама от бизнес и професионални монитори.

Към Монитори

Сървъри

Работим с най-добрите модели сървъри на HPE, Dell и други лидери в бранша, предвидени за изчисления и обработка на данни, изискващи сериозни мощности.

Към Сървъри

Принтери

Принтерите, които ИТР България предлага, са подходящи за множество различни организации и са предназначени за интензивна работа.

Към Принтери

Техниката и софтуерът, които предлагаме, са произведени от лидери, като:

Microsoft HP HPE Dell Fujitsu Lenovo

Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук

Добре