0
Научи повече

Обновената маркова компютърна техника е подходяща и за Вас!

Техника за частни клиенти

Какво е „бизнес техника“

Производителите на компютърна техника най-общо категоризират своите продукти в две основни серии – „потребителска“ и „бизнес“.
Потребителската серия е създадена най-вече с цел забавление и се отличава с по-ниска цена и по-кратък живот.
Бизнес серията е предназначена за работа и високо натоварване, поради което за производството й се използват много по-качествени материали и се осъществява изключително строг контрол на качеството. Техниката се произвежда по високи стандарти и преминава множество от тестове. Освен това продуктовият дизайн при бизнес сериите се създава от инженерите на производителя, докато при потребителските серии често се купуват готови дизайни от външни производители.
Поради тези причини бизнес сериите имат по-дълга оригинална гаранция и по-дълга поддръжка (драйвери, фиксове и др.). Също така основен приоритет при бизнес техниката е сигурността. В бизнес сериите има заложени на хардуерно ниво системи, компоненти, технологии и функции за сигурност, които липсват при потребителските серии.
Всичко това гарантира надеждността, сигурността, ефективността и дългия живот на бизнес техниката. Това, разбира се, налага и нейната по-висока цена, за която обаче клиентите получават много повече.

Това несравнимо качество позволява на продуктите да бъдат използвани от повече от един потребител за дълго време. Обновената компютърна техника е употребявана такава, която преминава през серии от хардуерни тестове и профилактика, които гарантират нейното качество и удължаване на експлоатационния й срок. Обновената техника е на много по-достъпна цена, което я прави правилният избор за Вас, ако търсите качествен, надежден и ефективен продукт, който да използвате дълго време.

За последните повече от 10 години ИТР България се наложи като лидер в своята област. Основната ни дейност е внос, износ и обновяване на компютърна техника, продажба на едро и дребно на обновена компютърна техника втора употреба, като компютри, лаптопи, монитори и компоненти.
Ние работим само и единствено с маркова техника от лидерите в IT бранша, като: Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.
Разчитайки на надеждността и качеството на доказалите се във времето производители, ИТР България пренася на своите клиенти и партньори това качество на достъпна цена.
Именно предлагането на качествена техника, добрите цени и гъвкавата политика в синхрон с нуждите на клиента спомогнаха за бързото налагане на компанията ни и я превърнаха във водещ доставчик на обновена компютърна техника. През последните години продуктите, които предлагаме, преминаха пътя от „просто употребявани компютри и компоненти“ до „напълно обновени и цялостни маркови решения, комбинирани с оригинален софтуер и реална гаранция“.

Какво получават нашите клиенти

Висок професионализъм

Сертифицираният процес по ISO 9001 на обновяване на техниката гарантира най-високо качество и професионализъм, въпреки че тя не е нова. Този процес показва на клиента, че срещу него стои стабилен партньор, който защитава неговия интерес, работейки по ясни правила, непрекъснато подобряващи качеството.
В ИТР България работи екип от доказани висококвалифицирани професионалисти.

Богат асортимент от качествени продукти и услуги на добри цени

Фирмата ни поддържа големи постоянни складови наличности, богато разнообразие от обновени компютри, монитори, принтери и лаптопи.

ИТР България разполага с постоянна наличност от десетки хиляди лаптопи, компютри, монитори, сървъри, аксесоари и периферни устройства, като се стремим постоянно да увеличаваме асортимента си.

Всяка една единица е напълно обновена, преминала пълни хардуерни тестове, техническа и козметична профилактика, покрити са всички критерии за качество и надеждност според сертифициран по ISO 9001 процес, за да сме сигурни, че предлагаме качество без компромис на нашите клиенти.

Качественото и надеждно опаковане на готовите продукти също е наш основен приоритет, за да сведем до минимум рисковете от транспортирането на стоката. Затова сме внедрили политики и процедури по опаковане и използваме професионални опаковки с най-високо качество.

Всеки наш продукт разполага с реална гаранция (според Гаранционните ни условия).

Големият ценови и продуктов диапазон задоволява клиентите от всички потребителски групи – от частни клиенти до големи дилърски компании в България и Европа като цяло.

Напълно обновени продукти, готови за ползване с оригинален софтуер от Microsoft®

ИТР България е единственият MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) в България – оторизирани сме с директен договор от Microsoft® да предлагаме обновени компютърни системи с предварително инсталиран софтуер на Microsoft®, предназначен както за бизнеса, така и за крайни потребители. Поради тази причина Вие имате възможност да закупите един напълно обновен продукт с предварително инсталирана операционна система Windows 10 или Windows 11 - Home или Pro, на цени без конкуренция, който е 100% готов за ползване от крайния потребител. Така Вие ще можете да се насладите на използването на качествени продукти от висок клас, произведени от лидерите в IT сектора (Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.), в комбинация с напълно лицензирана операционна система Windows, за да се гарантира Вашата безпроблемна работа и максимална сигурност. Освен това с всеки предварително инсталиран компютър или лаптоп Вие получавате:

  • Oригинален софтуер от Microsoft;
  • 12 месеца гаранция за всички продукти с цифров лиценз за Windows;
  • 30-дневна версия на новия Microsoft Office;
  • Антивирусен софтуер Microsoft Defender Antivirus;
  • Предварително инсталиран Microsoft Teams;
  • Всички необходими драйвери.
  • Всеки продукт с Windows е инсталиран на английски език, като са налични повече от 100 различни езици за визуализация, включително и български.

Професионален сервиз

Нашата основна цел винаги е била да доставяме качество без аналог. Обновяването на техниката е сложен процес, на който отделяме огромно внимание и професионализъм. Компромисите в това отношение са недопустими и затова ИТР България разполага с добре изграден професионален сервиз. Във всеки един момент имаме възможност да обновяваме и тестваме над 200 настолни компютъра или 400 лаптопа наведнъж. Изградили сме сертифициран по ISO процес за тест, одит и политика по рекламациите, а екип от висококвалифицирани специалисти се грижи и за гаранционното и извън-гаранционното обслужване на предлаганата от нас техника.

Високото качество, надеждност и изгодна цена на нашите продукти ги правят подходящи за:

Образование (онлайн обучение, проекти, курсови/дипломни работи)

Работа от вкъщи

Забавление (интернет, музика, филми)


Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук

Добре