0
Научи повече

Присъединете се към нашата дилърска програма
Научи повече

Присъединете се към нашата TPR програма
Научи повече

Продажби на едро

Продажби на едро

Основната дейност на ИТР България е внос, износ и обновяване на компютърна техника, като главен акцент сме поставили на продажбата на едро в България и чужбина на обновена компютърна техника втора употреба, като компютри, лаптопи, монитори и компоненти.
Ние работим само и единствено с маркова бизнес техника от лидерите в IT бранша, като: Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.


Разчитайки на надеждността и качеството на доказалите се във времето производители, ИТР България пренася на своите клиенти и партньори това качество на достъпна цена.
Именно предлагането на качествена техника, добрите цени и гъвкавата политика в синхрон с нуждите на клиента спомогнаха за бързото налагане на компанията ни и я превърнаха във водещ доставчик на обновена компютърна техника. През последните години продуктите, които предлагаме, преминаха пътя от „просто употребявани компютри и компоненти“ до „напълно обновени и цялостни маркови решения, комбинирани с оригинален софтуер и реална гаранция“.

Сертифицираният процес по ISO 9001 на обновяване на техниката гарантира нейното най-високо качество и професионализъм. Този процес показва на клиента, че срещу него стои стабилен партньор, който защитава неговия интерес, работейки по ясни правила, непрекъснато подобряващи качеството.
Фирмата ни поддържа големи постоянни складови наличности, богато разнообразие от обновени компютри, монитори, принтери и лаптопи.

ИТР България разполага с постоянна наличност от десетки хиляди лаптопи, компютри, монитори, сървъри, аксесоари и периферни устройства, като се стремим постоянно да увеличаваме асортимента си.
Ето защо фирмата се е специализирала в продажбите на едро – т.нар. „големи“ сделки. Извършваме продажби на лотове, които могат да варират от един палет до цял камион и могат да бъдат доставени до всяка точка на света.

Всяка една единица е напълно обновена, преминала пълни хардуерни тестове, техническа и козметична профилактика, покрити са всички критерии за качество и надеждност според сертифициран по ISO 9001 процес, за да сме сигурни, че предлагаме качество без компромис на нашите клиенти.
Качественото и надеждно опаковане на готовите продукти също е наш основен приоритет, за да сведем до минимум рисковете от транспортирането на стоката. Затова сме внедрили политики и процедури по опаковане и използваме професионални опаковки с най-високо качество.
Големият ценови и продуктов диапазон задоволява клиенти дори и сред най-големите дистрибуторски компании в България и навсякъде по света.

ИТР България е единственият MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) в България – оторизирани сме с директен договор от Microsoft® да предлагаме обновени компютърни системи с предварително инсталиран софтуер на Microsoft®, предназначен както за бизнеса, така и за крайни потребители. Поради тази причина Вие имате възможност да закупите един напълно обновен продукт с предварително инсталирана операционна система Windows 10 или Windows 11 - Home или Pro, на цени без конкуренция, който е 100% готов за ползване от крайния потребител. Така Вие ще можете да се насладите на използването на качествени продукти от висок клас, произведени от лидерите в IT сектора (Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.), в комбинация с напълно лицензирана операционна система Windows, за да се гарантира Вашата безпроблемна работа и максимална сигурност. Освен това с всеки предварително инсталиран компютър или лаптоп Вие получавате:

  • Oригинален софтуер от Microsoft;
  • 12 месеца гаранция за всички продукти с цифров лиценз за Windows;
  • 30-дневна версия на новия Microsoft Office;
  • Антивирусен софтуер Microsoft Defender Antivirus;
  • Предварително инсталиран Microsoft Teams;
  • Всички необходими драйвери.
  • Всеки продукт с Windows е инсталиран на английски език, като са налични повече от 100 различни езици за визуализация, включително и български.

Освен че има право да продава обновена техника с инсталиран оригинален софтуер от Microsoft®, в качеството си на MAR ИТР България също може да сключва договори с фирми, на които да продава лицензи, а те от своя страна имат право да продават обновена техника с инсталирана лицензирана операционна система. Тези фирми се наричат TPR – Third Party Refurbisher. За повече информация за TPR програмата ни натиснете тук.

ИТР България предлага гъвкави цени, които са без конкуренция на българския пазар, при сключването на сделки на едро, съобразени с различни фактори, като количество, гаранции, доставка и т.н. Всеки ден изпращаме на клиентите си, специализирани в поръчките на едро, търговски бюлетини с предложения за палетни сделки.

Разстоянията в съвременния бизнес вече не са пречка. Ние можем да организираме доставката на Вашите големи поръчки до всяка точка на света. Работим с най-големите и сериозни български и световни транспортни компании. При организирането на транспорта ние взимаме предвид най-добрите предложения, защото отчитаме факта, че разходите за транспортирането на стоката до Вас влияят на крайната цена на продуктите. В стремежа си да намалим тези разходи ние имаме сключени договори с водещи куриерски и логистични фирми за преференциални цени. Освен това ние можем да оказваме съдействие при намирането на подходящ транспорт, който Вие да организирате.

Нашата основна цел винаги е била да доставяме качество без аналог. Обновяването на техниката е сложен процес, на който отделяме огромно внимание и професионализъм. Компромисите в това отношение са недопустими и затова ИТР България разполага с добре изграден професионален сервиз. Във всеки един момент имаме възможност да обновяваме и тестваме над 200 настолни компютъра или 400 лаптопа наведнъж. Изградили сме сертифициран по ISO процес за тест, одит и политика по рекламациите, а екип от висококвалифицирани специалисти се грижи и за гаранционното и извън-гаранционното обслужване на предлаганата от нас техника.


Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук

Добре