0
Научи повече

Присъединете се към нашата дилърска програма
Научи повече

Присъединете се към нашата TPR програма
Научи повече

Продажби на едро

Дилърска програма

Какво получават нашите партньори

За последните повече от 10 години ИТР България се наложи като лидер в своята област. Основната ни дейност е внос, износ и обновяване на компютърна техника, продажба на едро и дребно на обновена компютърна техника втора употреба, като компютри, лаптопи, монитори и компоненти.
Ние работим само и единствено с маркова бизнес техника от лидерите в IT бранша, като: Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.

Разчитайки на надеждността и качеството на доказалите се във времето производители, ИТР България пренася на своите клиенти и партньори това качество на достъпна цена.

Именно предлагането на качествена техника, добрите цени и гъвкавата политика в синхрон с нуждите на клиента спомогнаха за бързото налагане на компанията ни и я превърнаха във водещ доставчик на обновена компютърна техника. През последните години продуктите, които предлагаме, преминаха пътя от „просто употребявани компютри и компоненти“ до „напълно обновени и цялостни маркови решения, комбинирани с оригинален софтуер и реална гаранция“.

Избирайки ИТР България за свой партньор, Вие можете да разчитате на:

Висок професионализъм

Сертифицираният процес по ISO 9001 на обновяване на техниката гарантира най-високо качество и професионализъм, въпреки че тя не е нова. Този процес показва на клиента, че срещу него стои стабилен партньор, който защитава неговия интерес, работейки по ясни правила, непрекъснато подобряващи качеството.
ИТР България работи екип от доказани висококвалифицирани професионалисти. За всеки активен партньор на ИТР България се осигурява персонален акаунт мениджър, който ще отговоря за Вашата компания, ще следи активността Ви, изготвя персонални оферти според Вашите нужди, ще Ви известява относно оферти и акции. Грижата за нашите клиенти и партньори е сред най-важните аспекти, на които акцентираме, и ежедневно се опитваме да подобрим качеството на обслужването.

Нашият процес се базира на конкретни правила и процедури, което гарантира яснота, своевременност и точност в изпълнението на поръчките Ви, както и отговорно спазване на поетите ангажименти в съвместното ни партньорство.

Богат асортимент от качествени продукти и услуги на добри цени

Фирмата ни поддържа големи постоянни складови наличности, богато разнообразие от обновени компютри, монитори, принтери и лаптопи.

ИТР България разполага с постоянна наличност от десетки хиляди лаптопи, компютри, монитори, сървъри, аксесоари и периферни устройства, като се стремим постоянно да увеличаваме асортимента си.

Всяка една единица е напълно обновена, преминала пълни хардуерни тестове, техническа и козметична профилактика, покрити са всички критерии за качество и надеждност според сертифициран по ISO 9001 процес, за да сме сигурни, че предлагаме качество без компромис на нашите клиенти.

Качественото и надеждно опаковане на готовите продукти също е наш основен приоритет, за да сведем до минимум рисковете от транспортирането на стоката. Затова сме внедрили политики и процедури по опаковане и използваме професионални опаковки с най-високо качество.

Всеки наш продукт разполага с реална гаранция (според Гаранционните ни условия).

Големият ценови и продуктов диапазон задоволява клиентите от всички потребителски групи – от частни клиенти до големи дилърски компании в България и Европа като цяло.

Напълно обновени продукти, готови за ползване с оригинален софтуер от Microsoft®

ИТР България е единственият MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) в България – оторизирани сме с директен договор от Microsoft® да предлагаме обновени компютърни системи с предварително инсталиран софтуер на Microsoft®, предназначен както за бизнеса, така и за крайни потребители. Поради тази причина Вие имате възможност да закупите един напълно обновен продукт с предварително инсталирана операционна система Windows 10 или Windows 11 - Home или Pro, на цени без конкуренция, който е 100% готов за ползване от крайния потребител. Така Вие ще можете да се насладите на използването на качествени продукти от висок клас, произведени от лидерите в IT сектора (Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.), в комбинация с напълно лицензирана операционна система Windows, за да се гарантира Вашата безпроблемна работа и максимална сигурност. Освен това с всеки предварително инсталиран компютър или лаптоп Вие получавате:

 • Oригинален софтуер от Microsoft;
 • 12 месеца гаранция за всички продукти с цифров лиценз за Windows;
 • 30-дневна версия на новия Microsoft Office;
 • Антивирусен софтуер Microsoft Defender Antivirus;
 • Предварително инсталиран Microsoft Teams;
 • Всички необходими драйвери.
 • Всеки продукт с Windows е инсталиран на английски език, като са налични повече от 100 различни езици за визуализация, включително и български.

Освен че има право да продава обновена техника с инсталиран оригинален софтуер от Microsoft®, в качеството си на MAR ИТР България също може да сключва договори с фирми, на които да продава лицензи, а те от своя страна имат право да продават обновена техника с инсталирана лицензирана операционна система. Тези фирми се наричат TPR – Third Party Refurbisher. За повече информация за TPR програмата ни натиснете тук.

Конкурентна и гъвкава ценова политика

ИТР България предлага гъвкави цени за своите партньори, съобразени с различни фактори, като количество, гаранции, доставка и т.н. Освен това периодично предоставяме оферти за продукти в акция на специални, преференциални цени, които са без конкуренция на българския пазар. При постигане на големи обеми нашите партньори могат да се възползват от тесни договорни отношения с нас, при които ще имат възможност да получават бонуси, маркетингови бюджети и др.

Добре изградена логистична политика с възможност за безплатен транспорт

Разстоянията в съвременния бизнес вече не са пречка. Въпреки това ние от ИТР България отчитаме факта, че разходите за транспортирането на стоката до Вас влияят на крайната цена на продуктите. В стремежа си да намалим тези разходи ние имаме сключени договори с водещи куриерски и логистични фирми за преференциални цени, а също така само за нашите партньори от България предлагаме и безплатен разнос веднъж седмично при определени условия.

Постоянен достъп до дилърски портал

ИТР България предлага на своите партньори достъп в реално време до постоянна наличност от над 300 000 висококачествени продукта, които могат да се разглеждат и поръчват онлайн, а посредством дилърския панел ще имате достъп до множество различни оферти, акции, новини, да следите поръчките и финансовата си история, рекламни материали, да получите информация относно гаранционни условия, логистика, MAR и много други. Също така благодарение на дилърския си статут Вие ще имате достъп до по-голям асортимент продукти, сравнено с потребителите, които не са наши партньори.

Иновации – автоматизирана онлайн система за продажби ITR2ERP

За да сме максимално полезни на партньорите си, ние въведохме автоматизирана онлайн система за продажби ITR2ERP, която позволява в реално време лесно и бързо да прехвърлите цялата наличност на ИТР България във Вашата складова програма или интернет магазин. Така ще разполагате с виртуален склад с около 300 000 артикула, който ще можете да свържете с Вашия онлайн магазин или складов софтуер в реално време. Също така имате възможност да използвате реални снимки на артикулите с добавено Ваше лого, направени от ИТР България.

Кредитни линии за активни партньори

В ИТР България изповядваме принципи на отговорност, спазване на правилата и законите, лоялност, справедливост и съпричастност и ценим дългогодишните си и сериозни партньори. Затова ние можем да Ви предоставим кредитни линии при определени условия, за да имате възможност за развитие, дори когато изпитвате финансови затруднения или просто искате да отложите дадено плащане. Наша основна цел винаги е била да подпомагаме развитието на Вашия бизнес.

Маркетингови материали

Екипът на ИТР България е изготвил в помощ на своите партньори множество рекламни материали, които са достъпни за свободно изтегляне в дилърския панел на сайта ни. Вие ще имате възможност да ги ползвате във Вашия web магазин или да ги разпечатате с възможност за редакция и добавяне на Ваше лого или слоган и да ги изложите в шоурума си или на Вашата изложбена витрина. Освен това периодично имате възможност да получите рекламни брошури, плакати или винили безвъзмездно във връзка с дадена кампания или при определени условия – томболи, достигнати таргети и т.н.

Професионален сервиз

Нашата основна цел винаги е била да доставяме качество без аналог. Обновяването на техниката е сложен процес, на който отделяме огромно внимание и професионализъм. Компромисите в това отношение са недопустими и затова ИТР България разполага с добре изграден професионален сервиз. Във всеки един момент имаме възможност да обновяваме и тестваме над 200 настолни компютъра или 400 лаптопа наведнъж. Изградили сме сертифициран по ISO процес за тест, одит и политика по рекламациите, а екип от висококвалифицирани специалисти се грижи и за гаранционното и извън-гаранционното обслужване на предлаганата от нас техника.

Станете част от дилърската ни програма

Избирайки нас, Вие избирате един надежден бизнес партньор.

Ако желаете да станете наш партньор, е необходимо да отговаряте на следните условия:

 • Да бъдете юридическо лице (ЮЛ), вписано в Търговския Регистър на РБ;
 • Юридическото лице да не е в производство по несъстоятелност или ликвидация;
 • Представляваното от Вас дружество да развива дейност в сферата на информационните технологии и да реализирате закупени от нас продукти към трети лица (Ваши клиенти);
 • 100%-коректно попълване на данните в полетата при кандидатстване;
 • Да сте отбелязали при кандидатстването си, че желаете да получавате информационен бюлетин (Newsletter) от ИТР България.

Ако отговаряте на тези условия, можете да кандидатствате за наш партньор от тук.


Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук

Добре