0
Научи повече

Присъединете се към нашата дилърска програма
Научи повече

Присъединете се към нашата TPR програма
Научи повече

Продажби на едро

TPR Програма

MAR (Microsoft Authorized Refurbisher)

За последните повече от 10 години ИТР България се наложи като лидер в своята област. Основната ни дейност е внос, износ и обновяване на компютърна техника, продажба на едро и дребно на обновена компютърна техника втора употреба, като компютри, лаптопи, монитори и компоненти.
Ние работим само и единствено с маркова техника от лидерите в IT бранша, като: Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.

Основен акцент в нашата дейност е продажбата на напълно обновени продукти, готови за ползване с оригинален софтуер от Microsoft®, тъй като от 2012 г. ние си партнираме с Microsoft във връзка със софтуерната осигуреност на обновените продукти, които предлагаме.

ИТР България е единственият MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) в България – оторизирани сме с директен договор от Microsoft® да предлагаме обновени компютърни системи с предварително инсталиран софтуер на Microsoft®, предназначен както за бизнеса, така и за крайни потребители. Така нашите клиенти и партньори имат възможността да закупят един напълно обновен продукт с предварително инсталирана операционна система Windows 10 или Windows 11 - Home или Pro, на цени без конкуренция, който е 100% готов за ползване от крайния потребител. Вие и Вашите клиенти ще можете да се насладите на използването на качествени продукти от висок клас, произведени от лидерите в IT сектора (Dell, Lenovo, HP, Fujitsu и др.), в комбинация с напълно лицензирана операционна система Windows, за да се гарантира Вашата безпроблемна работа и максимална сигурност. Освен това с всеки предварително инсталиран компютър или лаптоп Вие получавате:

 • Oригинален софтуер от Microsoft;
 • 12 месеца гаранция за всички продукти с цифров лиценз за Windows;
 • 30-дневна версия на новия Microsoft Office;
 • Антивирусен софтуер Microsoft Defender Antivirus;
 • Предварително инсталиран Microsoft Teams;
 • Всички необходими драйвери.
 • Всеки продукт с Windows е инсталиран на английски език, като са налични повече от 100 различни езици за визуализация, включително и български.

TPR (Third Party Refurbisher)

Ако сте фирма в IT бранша и имате желание да продавате лицензирана техника на Вашите клиенти, но искате да имате свободата и гъвкавостта да инсталирате желаната от Вашите клиенти версия на операционната система, според техните нужди, ние сме готови да Ви предложим необходимото партньорство. В качеството си на MAR ИТР България има право да сключва договори с фирми, на които да продава самостоятелни лицензи (без хардуер), а те от своя страна – да предлагат обновена техника с инсталирана лицензирана операционна система в качеството си на трета страна – партньор на ИТР България. Тези фирми се наричат TPR – Third Party Refurbisher.

Ползи за Вас, ако станете наш TPR:

 • Достъп до оригинален софтуер от Microsoft® с опростена процедура за закупуване и придобиване на продуктови ключове;
 • Можете да обновявате употребявани Windows устройства, дори и такива без видим СОА стикер;
 • Дигитални възможности за придобиване на дигитален продуктов ключ и Genuine Microsoft Refurbisher Label (GMRL) за Windows продукти;
 • Достъп до допълнителни услуги и поддръжка;
 • Обучение и техническа поддръжка;
 • Достъп до маркетингови материали.

Ползи за Вашите клиенти, ако станете наш TPR:

 • Клиентите Ви ще получат обновени продукти с инсталирана лицензирана операционна система Windows и друг оригинален софтуер от Microsoft®;
 • Лицензираният оригинален софтуер носи на клиентите Ви ползите от официални системни обновления (ъпдейти), подобрения, както и множество допълнителни функции за сигурност;
 • Устройствата, инсталирани с оригинален софтуер от Microsoft®, също предоставят възможност за ъпгрейд към бъдещи версии на операционната система Windows.

Станете част от нашата TPR програма

Избирайки нас, Вие избирате един надежден бизнес партньор.

Ако желаете да станете наш TPR партньор, моля, попълнете формата за регистрация. Наш служител ще се свърже с Вас.


Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да го разглеждате, Вие се съгласявате с тяхното използване. За повече информация, моля, натиснете тук

Добре